ЦСКА-София и Левски записаха дерби без победител. Нещо повече - без

...
ЦСКА-София и Левски записаха дерби без победител. Нещо повече - без
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: ЦСКА-София и Левски записаха нули

ЦСКА-София и " Левски " записаха дерби без победител. Нещо повече - без даже да си отбележат гол... Мачът не бе и нещо изключително.

Нули обаче може и да не забележим на " електронното табло " на политиката. ГЕРБ от една страна и ПП-ДБ от друга беседват все по-интензивно... При този вид някои заподозряха, че поради конституционните постулати Румен Радев седи като наложително отхвърлен хокеист отвън пързалката. За какъв брой време - ще забележим...

Голямото прибиране, както нормално, се осъществя с прилежащите огромни идиотщини. Така семейство с две деца пострада при най-сериозното ПТП - на магистралаТА ни " Тракия ", при отбивката за Пазарджик. Слава Богу - хората са в устойчиво положение.

Отделен въпрос е, че това е единствената ни така наречен автомагистрала - въпреки и с две дейни ленти, с потънали коловози, без маркировка. Другата (към Свиленград) е ръкав на първата, третата (за Гърция) въобще не дава отговор на нищо и не е автомагистрала, четвъртата е просто... открадната и я няма.

На фона на всичко това Турция разгласи, че до 30 часа първият природен газ, придобит самостоятелно в Черно море, ще е до националната мрежа. И още нещо - че веднага " жителите ще усетят действително изгодата в бита си " (по думите на енергийния министър Фатих Дьонмез).

Абе, вие като също такива граждани да сте усетили някаква " реална полза в бита си " от тръбата на Путин, която минава през България диагонално!? Щото и ние по този начин... 

И може би най-важното за четене в днешния втори ден на Великден - доцент доктор Георги Бърдаров предвижда забавни неща пред Българска телеграфна агенция, по отношение на новата си книга. Например, че борбата през XXI век няма да е за запаси – да кажем храна, а за интензивно население. Че даже Китай изпитва потребност от непокътнат човешки запас. Че процесът със застаряващия " остарял свят " надали е обратим.

Че ромите у нас ще са 1.1 - 1.2 милиона при 5 млн. население към 2050 година И че над 90 % от тях са с по-ниско от междинното обучение, и то в свят, в който даже за най-елементарна работа се желае компютърна просветеност.

Изобщо, прочетете го безусловно.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР